Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fatih’te Bir Gecede İkinci Otomobil Yangını

Fatih’te seyir halinde bulunan bir otomobil alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken, araç kullanılamaz hale geldi. Yanan otomobildeki kadın yaşanan olayın şokuyla uzun süre gözyaşı döktü.Olay,...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Fatih’te seyir halinde bulunan bir otomobil alev alev yandı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle alevler kontrol altına alınırken, araç kullanılamaz hale geldi. Yanan otomobildeki kadın yaşanan olayın şokuyla uzun süre gözyaşı döktü.
Olay, Vatan Caddesi üzerinde 22.00 sıralarında meydana geldi. Abdullah Dedecan yönetimindeki 52 DJ 057 plakalı otomobil, seyir halindeyken henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. Araçta bulunan kişiler ve çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada çevrede bulunan bazı vatandaşlar ve olay yerine gelen polis ekipleri yangına müdahale etmek istedi ancak başarılı olamadı ve alevler kısa sürede tüm aracı sardı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri söndürdü.
Yangın sonrasında araç tamamen kullanılmaz hale gelirken, otomobildeki bir kadın olayın şokuyla uzun süre gözyaşı döktü.
Öte yandan, Vatan Caddesi Ulubatlı mevkiinde saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda da, bir otomobil seyir halindeyken alev almıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.