Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fareye Ateş Ederken Kadının Öldürülmesi Olayında 1 Tutuklama

Elazığ’da av tüfeğiyle bahçede fare vurulmak istenirken bir kadının öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.Olay,dün Sünköyü Beyleruşağı mezrasındaki bir evin bahçesinde Esen D. (31), bahçede fare vurmak...

Haber Giriş Tarihi: 17.05.2016 22:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.05.2016 22:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Elazığ’da av tüfeğiyle bahçede fare vurulmak istenirken bir kadının öldürülmesi olayıyla ilgili gözaltına alınan bir kişi tutuklandı.
Olay,dün Sünköyü Beyleruşağı mezrasındaki bir evin bahçesinde Esen D. (31), bahçede fare vurmak için ateş edilen tüfekten çıkan saçmaların isabet etmesi sonucu yaralanmış, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.
Jandarma tarafından ’Fareyi vurmak için tüfeği bahçeye koydum sonrasını hatırlamıyorum’ diyen kayınbirader Ali D. (45), şüpheli olarak gözaltına alınmıştı. Ali D’nin jandarma ekiplerine, tüfeği kendisinin kullanmadığını söylemesi üzerine araştırma yapıldı. Ekipler, olay anında bahçede bulunduğunu öğrendiği Mustafa T’yi (51) gözaltına aldı.
Şüpheli Mustafa T. ifadesinde, “Fareyi vurmak için tüfeği elime aldım. Yere doğru otururken tüfek ateş aldı. Sonra bayılmışım hiçbir şey hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.
Adliyeye sevk edilen Mustafa T., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanırken Ali D. serbest bırakıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.