Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fabrikanın Alev Alev Yanma Anı Kameraya Yansıdı

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde mutfak ve banyo dolabı imalatı yapan fabrikanın alev alev yanma anları amatör kamerayla kaydedildi.Gebze Balçık Köyü’nde akşam saatlerinde mutfak ve banyo dolabı imalatı yapan bir fabrikada çıkan yangında yükselen...

Haber Giriş Tarihi: 02.04.2016 18:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.04.2016 18:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kocaeli’nin Gebze ilçesinde mutfak ve banyo dolabı imalatı yapan fabrikanın alev alev yanma anları amatör kamerayla kaydedildi.
Gebze Balçık Köyü’nde akşam saatlerinde mutfak ve banyo dolabı imalatı yapan bir fabrikada çıkan yangında yükselen alevler, amatör bir kameraya yansıdı. Çekilen görüntülerde fabrikayı saran alevler ve yanan fabrikanın arka bölümünde yer alan başka bir kereste fabrikasında çalışan işçilerin koşuşturmacaları görüntülere yansıyor. Gebze, Çayırova ve Darıca’dan gelen çok sayıda itfaiye ekibince 2 saatte söndürülen alevler sonrasında fabrika tamamen kullanılamaz hale gelirken, yangın sonucu 2 milyon TL’lik zarar meydana geldiği öğrenildi.
Herhangi bir can kaybının yaşanmadığı yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için ise itfaiye ve Jandarma ekipleri inceleme başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.