Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fabrika deposundaki yangın korkuttu

Ankara’nın Çubuk ilçesinde dış yalıtım ve iç dekoratif malzemesi imal eden bir fabrikanın deposunda çıkan yangın, korkulu anlar yaşanmasına neden oldu.Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Çubuk Sanayi Sitesi yanında bulunan Ardiyeciler...

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 26.09.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara’nın Çubuk ilçesinde dış yalıtım ve iç dekoratif malzemesi imal eden bir fabrikanın deposunda çıkan yangın, korkulu anlar yaşanmasına neden oldu.
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Çubuk Sanayi Sitesi yanında bulunan Ardiyeciler Sitesinde faaliyette bulunan dış yalıtım ve iç dekoratif malzemesi imal eden bir fabrikanın deposunda yangın çıktı. İddiaya göre, kaynak yapıldığı esnada çıkan yangının ardından, depoda bulunan yanıcı ve kimyasal maddelerden oluşan ürünler yanmaya başladı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi esnasında depoda bulunan piknik tüpü patladı. Bir itfaiyecinin ölümden döndüğü yangın kısa sürede büyüdü.
Yangına, Ankara Büyükşehir Belediyesi Çubuk İtfaiye Amirliği ekiplerinin yanı sıra Ankara’nın çeşitli semtlerinden çok sayıda itfaiye ekibi de müdahale etti. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucu yangın çevredeki diğer işyerlerine sıçramadan söndürüldü.
Yangını haber alan Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan ve Çubuk Madeni ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Selahattin Kalaycı, sanayi sitesinde ve depoda incelemelerde bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.