Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evrak Yetiştirmeye Çalışan Kurye Kazada Öldü

Bursa’da evrak taşıyan 18 yaşındaki kurye, motosikleti ile bir otomobile arkadan çarpması sonucu hayatını kaybetti.Kaza, Osmangazi ilçesi Mudanya yolu Organize Sanayi Metro İstasyonu karşısında meydana geldi. İddiaya göre, Fatih Sultan Mehmet...

Haber Giriş Tarihi: 06.06.2016 17:36
Haber Güncellenme Tarihi: 06.06.2016 17:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bursa’da evrak taşıyan 18 yaşındaki kurye, motosikleti ile bir otomobile arkadan çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Kaza, Osmangazi ilçesi Mudanya yolu Organize Sanayi Metro İstasyonu karşısında meydana geldi. İddiaya göre, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndaki bir firmanın evraklarını taşıyan 18 yaşındaki Timurhan Kapışkay, 16 SCU 04 plakalı motosikleti ile Mudanya istikametine sağ şeritten seyrederken aynı istikamete sağa dönüş yapmak isteyen Muhittin Yurtsever idaresindeki 19 RE 108 plakalı otomobile arkadan çarptı. Takılı olan kaskına rağmen başına aldığı darbe neticesi ağır yaralanan Kapışkay, 112 ambulansıyla kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde hayatını kaybetti.
BABASININ İÇİNE DOĞMUŞ
Acı haberi alan Timurhan Kapışkay’ın babası hastaneye geldi. Ayakta duramayan acılı baba, tekerlekli sandalyeye oturturdu.
Baba Yılmaz Kapışkay, oğlunun 18 yaşına girer girmez ehliyet aldığını, dün yine aynı motosikletle denize gittiğini, içine bir sıkıntı düştüğünü, gün boyu kaza haberi gelir mi diye endişelendiğini anlattı. Tek çocuğu olan Timurhan ile birlikte yaşadığı öğrenilen acılı baba, "Oğlum daha çok gençtin, babanı bırakıp nereye gittin. Sen benim neşe kaynağımdın. Evimin neşesiydin. Şimdi benimle kim ilgilenecek" diyerek gözyaşı döktü.
Timurhan Kapışkay’ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Polis kazayla alakalı tahkikat başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.