Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evlilik programına alınmadı, intihara kalkıştı

Kağıthane’de bir kişi, evlilik programına alınmadığı gerekçesiyle yüksek gerilim hatlarının bulunduğu elektrik direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu.Özel bir televizyon kanalında yayınlanan evlendirme programına kabul edilmeyen...

Haber Giriş Tarihi: 22.09.2016 18:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.09.2016 18:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kağıthane’de bir kişi, evlilik programına alınmadığı gerekçesiyle yüksek gerilim hatlarının bulunduğu elektrik direğine çıkarak intihar girişiminde bulundu.
Özel bir televizyon kanalında yayınlanan evlendirme programına kabul edilmeyen damat adayı Göktürk S., intihar girişimde bulundu. Kağıthane’de bulunan yüksek gerilim hatlarının bulunduğu elektrik direğine çıkan S., talip olduğu bayanın yanına gelmesi için iki saat boyunca direkte bekledi. Vatandaşların ihbarı ile bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Programın çekildiği platonun karşısındaki yüksek gerilim hattı direğindeki Göktürk S.’yi iki saatte ikna edebildi.
Evlendirme programı çalışanı “Bu arkadaş başka bir programa çıktı. Oradan bizim programa gelmek istedi. Biz de psikolojik sorunları olduğu için kabul etmedik. Biz programa istemediğimiz için direğe çıktı” dedi.
Göktürk S., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.