Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evlerinin bahçelerinde Hint keneviri yetiştiren şahıslara jandarma baskını

Afyonkarahisar’da evlerinin bahçelerine uyuşturucu yapımında kullanılan Hin keneviri eken 2 şahıs jandarma tarafından yakalandı. Operasyonda bin 343 gram esrar ile 220 kök Hint keneviri ele geçirildiği bildirildi.Operasyonla ilgili Afyonkarahisar...

Haber Giriş Tarihi: 05.08.2016 16:44
Haber Güncellenme Tarihi: 05.08.2016 16:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evlerinin bahçelerinde Hint keneviri yetiştiren şahıslara jandarma baskını
Afyonkarahisar’da evlerinin bahçelerine uyuşturucu yapımında kullanılan Hin keneviri eken 2 şahıs jandarma tarafından yakalandı. Operasyonda bin 343 gram esrar ile 220 kök Hint keneviri ele geçirildiği bildirildi.
Operasyonla ilgili Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamada, operasyonun Sultandağı ilçesine bağlı Üçkuyu köyünde yapıldığı ifade edildi. Operasyonla ilgili açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Köyde ikamet etmekte olan V.S., ve Y.G., isimli şahısların evlerinde ve bahçelerinde uyuşturucu ve uyarıcı madde olduğu bilgisi elde edilmiştir. Adli makamdan alınan arama kararına istinaden V.S., ve Y.G., isimli şahısların evlerinde ve bahçelerinde yapılan aramada toplam bin 343 gram kubar esrar, 220 kök Hint keneviri bitkisi ve 2 bin 30 gram kenevir tohumu ele geçirilmiştir. Meydana gelen olayla ilgili olarak 2 şüpheli hakkında gerekli yasal işlemler yapılarak adli makamlara sevk edilirken, Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam etmektedir.”
Öte yandan, operasyonda narkotik köpeklerinin de kullanıldığı bildirildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.