Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evlenmek Vaadiyle Dolandırdı, Polisten Kaçamadı

Giresun’da evlenmek vaadiyle dolandırılan vatandaş soluğu poliste aldı.Edinilen bilgilere göre, Giresun’da 155 Polis İmdat Hattı’nı arayan ve evlenmek vaadiyle bir bayan tarafından dolandırıldığını söyleyen H.B. isimli şahıs internette...

Haber Giriş Tarihi: 27.04.2016 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 27.04.2016 13:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Giresun’da evlenmek vaadiyle dolandırılan vatandaş soluğu poliste aldı.
Edinilen bilgilere göre, Giresun’da 155 Polis İmdat Hattı’nı arayan ve evlenmek vaadiyle bir bayan tarafından dolandırıldığını söyleyen H.B. isimli şahıs internette tanıştığı bir kadın tarafından dolandırıldığını belirtti.
H.B. polise verdiği ifadede, “Ankara ilinde ikamet eden N.K. isimli bayanla telefonla tanıştığını ve evlenmek istediğini, bunun üzerine N.K.’nın evlenmek amacıyla Giresun’a gelerek kendisi ile görüştüğünü ve kendisine bir adet altın yüzük, iki adet çeyrek altın ve kıyafet alışverişi yaptıkları, sonrasında birlikte su faturasını ödemek için gittiklerinde, N.K.’nın sen faturayı öde ben dışarıda bekliyorum dediğini, faturayı ödedikten sonra dışarı çıktığında N.K.’nın orada olmadığını ve dolandırıldığını” ifade etti.
Giresun Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından konuyla ilgili yapılan çalışma neticesinde şüpheli N.K. isimli bayan Giresun’dan ayrılmadan şehirlerarası otobüs terminalinde polis tarafında yakalandı.
Yakalanan şüpheli N.K. üzerinden çıkan malzemeler müşteki H.B. ye teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.