Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evinin Önüne Asfalt Dökmeyen Belediye İşçilerine Ateş Açtı

Malatya’da İddiaya Göre Evine Giden Yolun Asfaltlanmaması Üzerine Sinirlenen Bir Vatandaş Pompalı Tüfekle Belediye İşçilerine Saldırdı. Olayda Kimse Yaralanmazken Jandarma Kızgın Vatandaşı Gözaltına Aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Evinin Önüne Asfalt Dökmeyen Belediye İşçilerine Ateş Açtı
Malatya’da iddiaya göre evine giden yolun asfaltlanmaması üzerine sinirlenen bir vatandaş pompalı tüfekle belediye işçilerine saldırdı. Olayda kimse yaralanmazken jandarma kızgın vatandaşı gözaltına aldı.
Olay Malatya’nın Akçadağ ilçesinde yaşandı. İddiaya göre, C.S. isimli vatandaş bölgede çalışan Malatya Büyükşehir Belediyesi’ne ait yol asfaltlama ekiplerinden kapısının önüne de asfalt dökülmesini istedi. İddiaya göre, kapısının önündeki 150 metrelik alana asfalt dökülmesini isteyen vatandaşa belediye çalışanları ‘yetkimiz yok’ diyerek cevap verdi. Bunun üzerine eve dönen C.S. bir süre sonra yeniden ekiplerin yanına gelerek yanında getirdiği pompalı tüfekle önce iddiaya göre 1 el havaya, daha sonra ise 3 el ekiplere ateş açtı. Yaşanan olayda şans eseri kimse yaralanmazken şahıs olay yerinden kaçtı. Ekiplerin durumu jandarmaya bildirmesi üzerine kısa sürede bölgeye gelen jandarma ekipleri C.S.’yi yakalayarak gözaltına aldı.
Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.