Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evinde ölü bulunan yaşlı adam toprağa verildi

Gaziantep’te kendisinden haber alınamayan yaşlı adam, bayram ziyareti için yanına giden yakınları tarafından evinde ölü bulundu.Olay, Şahinbey ilçesi Taşlıca konutlarında bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Bayram ziyareti için Muharrem...

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’te kendisinden haber alınamayan yaşlı adam, bayram ziyareti için yanına giden yakınları tarafından evinde ölü bulundu.
Olay, Şahinbey ilçesi Taşlıca konutlarında bir apartmanın 3. katında meydana geldi. Bayram ziyareti için Muharrem Mercan (69) adlı yaşlı adamın ziyaretine gelen yakınları, kapıyı çalmalarına rağmen kimsenin açmaması üzerine durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekiplerinin eve gelmesiyle itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verildi. İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucu eve giren yaşlı adamın yakınları, korkunç manzarayla karşılaştı. Mercan’ın cansız bedeni ile karşılaşan yakınları sinir krizi geçirdi. Yapılan incelemelerin ardından Gaziantep Adli Tıp Kurumu’na kaldırılan Muharrem Mercan’ın cesedi, yapılan otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Evde şüpheli bir şekilde ölü olarak bulunan Muharrem Mercan’nın cenazesi Bahattin Nakıboğlu Camii’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.