Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evinde esrar ele geçen gence 8 yıl 4 ay hapis

Samsun’da evinde esrar maddesi ile hassas terazi ele geçen genç yargılandığı mahkeme tarafından "uyuşturucu ticareti" suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.Samsun’un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde yaklaşık 5 ay...

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2016 13:05
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2016 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Samsun’da evinde esrar maddesi ile hassas terazi ele geçen genç yargılandığı mahkeme tarafından "uyuşturucu ticareti" suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Samsun’un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde yaklaşık 5 ay önce meydana gelen olayda, Samsun Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından evinde yapılan aramada 1 kilo 300 gram esrar maddesi ile 1 adet hassas terazi ele geçtiği iddiasıyla hakkında Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açılan S.A.’nın yargılanması sona erdi.
Bugün görülen davanın son duruşmasında tutuksuz olarak yargılanan S.A., duruşmada hazır bulundu. S.A., kimseye uyuşturucu satmadığını, ele geçen uyuşturucuları kendisinin içtiğini ve ele geçen hassas terazinin ise evde eşinin mutfakta kullandığı terazi olduğunu söyledi.
Mahkeme heyeti S.A.’yı "uyuşturucu ticareti" suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.