Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eve girmeye çalışan hırsızı polis yakaladı

İzmir'in Karşıyaka İlçesinde, Bir Evden Hırsılık Yapan Şüpheli Şahis Polis Ekiplerince Suç Üstü Yakalanırken Şüphelinin Daha Önce Gaziemir İlçesinde Bir Evden Hırsılık Daha Yaptığı Tespit Edildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.08.2016 10:36
Haber Güncellenme Tarihi: 10.08.2016 10:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eve girmeye çalışan hırsızı polis yakaladı
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, bir evden hırsılık yapan şüpheli, polis ekiplerince suç üstü yakalandı. Şahsın, daha önce de Gaziemir ilçesinde bir evden hırsılık yaptığı tespit edildi.
Geçtiğimiz Cuma günü, Bostanlı semti 6472 Sokak’ta bulunana bir eve girmeye çalışan hırsız, ihbar üzerine gelen polis ekiplerince karşılaştı. Polisi gören hırsız kaçmaya başladı. Sokak arasında yaşanan kovalamacanın ardından Şüpheli İ.İ. (19) polis ekiplerince yakalanırken üzerinde yapılan aramada; 1 adet tornavida ile 1 adet ucu sivriltilmiş alyan anahtar ele geçirildi. İ.İ. ile ilgili yapılan incelemede; geçtiğimiz 2 Ağustos günü, Gaziemir ilçesinde H.Y.(54) isimli şahsa ait evden hırsızlık olayını gerçekleştirdiği tespit edildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen İ.İ., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.