Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Evde silahlı adam var beni öldürecek” diye bağıran kız polis ekiplerini alarma geçirdi

Adıyaman’da uykudan uyanmasının ardından balkona çıkarak, “Evde silahlı adam var beni öldürecek” şeklinde bağıran kız çocuğu polis ekiplerini alarma geçirdi.Edinilen bilgiye göre Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Caddesi Palmiye Düğün...

Haber Giriş Tarihi: 09.11.2016 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 09.11.2016 16:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adıyaman’da uykudan uyanmasının ardından balkona çıkarak, “Evde silahlı adam var beni öldürecek” şeklinde bağıran kız çocuğu polis ekiplerini alarma geçirdi.
Edinilen bilgiye göre Cumhuriyet Mahallesi Müftülük Caddesi Palmiye Düğün Salonu yakınlarında bulunan 3 katlı bir binanın 3’üncü katında ikamet eden ve evde tek başına olan 13 yaşındaki F.N.A., uykudan uyanınca çığlıklar atarak evin balkonuna koşup, “Evde silahlı adam var beni öldürecek” şeklinde bağırmaya başladı. Bir taraftan çığlık atan bir taraftan da ’beni kurtarın’ diyen küçük kızı fark eden vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri ikamet önüne gelerek güvenlik önlemi aldı.
Çelik yelek giyerek küçük kızın bulunduğu kapıyı çalan polis ekipleri kapıyı açan kızı hızlı bir şekilde dışarıya çıkarırken evde arama yapıldı. Aramada evde kimse bulunmazken küçük kızın kabus gördüğü ve rüyanın etkisinde kalarak balkona çıkıp bağırdığı ileri sürüldü.
Konuyla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.