Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Etek giydirilen şahsın kendi ayağına ateş ettirilmesi ile ilgili 10 gözaltı

İzmir’de sosyal medyada suç örgütü liderlerinden Alaattin Çakıcı ve ailesi hakkında olumsuz paylaşımda bulunan bir kişi, iddialara göre örgüt üyeleri tarafından kaçırılarak etek giydirilip, zorla kendisini silahla yaraladı. Örgüt...

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2017 18:07
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2017 18:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Etek giydirilen şahsın kendi ayağına ateş ettirilmesi ile ilgili 10 gözaltı

İzmir’de sosyal medyada suç örgütü liderlerinden Alaattin Çakıcı ve ailesi hakkında olumsuz paylaşımda bulunan bir kişi, iddialara göre örgüt üyeleri tarafından kaçırılarak etek giydirilip, zorla kendisini silahla yaraladı. Örgüt üyesi olduğu iddia edilen 9 kişi ile Çakıcı ailesine hakaret eden şahıs gözaltına alındı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, sosyal medyada etek giyip silahla kendini yaralayan bir kişinin görüntüsünün paylaşılması üzerine harekete geçti. Görüntülerin incelenmesi sonucu ekipler, Alaattin Çakıcı ve ailesi hakkında olumsuz paylaşımda bulunan ve söz konusu videoda kendisini yaraladıktan sonra tedavi gördüğü Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinden kaçan kişinin T.Z. olduğunu belirledi. Soruşturmayı genişleten ekipler, T.Z.’nin izine güvenlik kameralarından ulaştı. Güvenlik kamerası kayıtlarından T.Z’nin havalimanında bir grup tarafından karşılandığını ve havalimanından birlikte ayrıldıklarını tespit eden ekipler harekete geçti. Yapılan operasyon sonucu ekipler, T.Z. ve eşkallerini belirledikleri 9 zanlıyı operasyonla yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerin ardından zanlıların Erzincan’dan gelen T.Z’yi etek giydirip, Konak ilçesi Gültepe Mahallesi’nde bir futbol sahasına götürdükleri, burada kendi kendini bacağından vurması için zor kullandıkları iddia edildi. İfadesi alındıktan sonra serbest bırakılan Z.T.’nin şüphelilerden şikayetçi olduğu öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.