Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esrarengiz olay! Biri ölü, diğeri baygın...

KONYA’nın Ereğli İlçesi’nde 41 yaşındaki çiftçi Caner Acet, sulama kanalında ölü, arkadaşı 40 yaşındaki Cevat Kiraz da baygın halde bulundu. Soğuktan etkilendiği saptanan Kiraz, hastaneye kaldırıldı.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esrarengiz olay! Biri ölü, diğeri baygın...

Çiller Mahallesi Gumuklar Mevkii’nde bugün sabah saatlerinde çevredekiler tarafından su kanalında iki kişinin hareketsiz halde yattığı, bir kamyonetin de iki kişinin yakınında suyun kenarında park halinde olduğunu fark edildi. Bunun üzerine jandarma ve sağlık görevlilerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri suyun içindeki iki kişiden Caner Acet’in öldüğü, Cevat Kiraz’ın da baygın olduğu ve soğuktan etkilendiği saptandı. Kiraz, ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan ilk müdahalesinin ardından da Konya’ya sevk edildi.

Jandarma da yaptığı incelemede Acet ve Kiraz’ın vücutlarında her hangi bir yara ve darbe izine rastlamadı. 42 YT 727 plakalı kamyonetin de Acet’e ait olduğu belirlendi. Acet’in ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından netleşeceği belirtildi. Jandarma olayı aydınlatmak için çalışma başlattı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.