Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esrar yetiştiren baba ile 2 oğlu gözaltına alındı

Bursa’nın Orhaneli ilçesinde evlerinin bahçelerinde esrar yetiştirdikleri belirlenen baba ve 2 oğlu jandarma tarafından gözaltına alındı.Edinilen bilgiye göre, Orhaneli ilçesine bağlı Çınarcık Mahallesi Buzağılık mevkiinde İ.K. isimli...

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2016 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esrar yetiştiren baba ile 2 oğlu gözaltına alındı
Bursa’nın Orhaneli ilçesinde evlerinin bahçelerinde esrar yetiştirdikleri belirlenen baba ve 2 oğlu jandarma tarafından gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Orhaneli ilçesine bağlı Çınarcık Mahallesi Buzağılık mevkiinde İ.K. isimli kişinin uyuşturucu madde üretip sattığı bilgisine ulaşan Bursa İl Jandarma KOM Şube Müdürlüğü ile Orhaneli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri İ.K.’ye ait eve baskın yaptı. Evde yapılan aramalarda bahçede fasulyelerin arasına ekilmiş 666 kök kenevir bitkisi ile aynı bölgede bulunan kulübe önünde bulunan ceviz ağacının dallarında ve fasulye tarlası içerisinde kurutulmaya bırakılmış 164,760 gram kubar esrar, bir adet ruhsatsız av tüfeği ve 7 adet fişek ele geçirildi. “Uyuşturucu madde imal ve ticareti yapmak” suçundan gözaltına alınan baba İ.K. ile oğulları A.K. (30) ve M.K. (17) adliyeye sevk edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.