Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ESOGÜ’deki Arkadaşları Kerim Sağlam’ı Andı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, Ankara’daki patlamada hayatını kaybeden Kerim Sağlam için anma etkinliği düzenledi.ESOGÜ Eğitim Fakültesi önünde bir araya gelen öğrenciler, Ankara’da yaşanan...

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2016 16:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2016 16:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ESOGÜ’deki Arkadaşları Kerim Sağlam’ı Andı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi öğrencileri, Ankara’daki patlamada hayatını kaybeden Kerim Sağlam için anma etkinliği düzenledi.
ESOGÜ Eğitim Fakültesi önünde bir araya gelen öğrenciler, Ankara’da yaşanan terör saldırısında hayatını kaybeden, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü 1’inci Sınıf Öğrencisi Kerim Sağlam için bir araya geldi. Toplanan öğrenciler adına basın açıklaması yapan Gamze Şahinli, “Bu anmayı gerçekleştirme amacımız, arkadaşımız Kerim’i ve kaybettiklerimizi unutturmamak. Onun hayallerinin yarım kaldığı bu okulda, bu fakültede, bu sıralarda, bizler onun sıra arkadaşları olarak anısını yaşatacağız ve hiçbir zaman unutturmayacağız” ifadelerini kullandı.
“ŞİDDETİN BU DENLİ NORMALLEŞTİRİLMESİNE, BOMBALARIN KANIKSANMASINA VE YAŞANAN KATLİAMLARA ALIŞMAYACAĞIZ”
Açıklamada, yaşanan terör olaylarına toplum olarak alışmayacaklarını belirten Şahinli, “Kerim, Pazar günü gerçekleşen saldırıda katledilmeseydi o da bugün bizler gibi okula gelip, derslere girecek, oturduğumuz bu sıralarda oturacaktı. Kerim’in hayallerini yarım bırakanları affetmeyeceğiz ve unutmayacağız. Bizler Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik öğrencileri olarak yaratılan bu korku imparatorluğunun toplumun ruh sağlığını nasıl etkilediğini iyi biliyoruz. Şiddetin bu denli normalleştirilmesine, bombaların kanıksanmasına ve yaşanan katliamlara alışmayacağız” şeklinde konuştu.
Öğrenciler açıklamanın ardından Kerim Sağlam’ın fotoğrafının bulunduğu afişe karanfiller bırakarak anma etkinliğini bitirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.