Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esnafa Tereyağ Diye Margarin Satmışlar

Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde esnaf, kendilerine tereyağ diye eritilmiş margarin satan kadınların bulunmasını istiyor.Edinilen bilgiye göre, Cemalpaşa Mahallesi Kamil Kara Bulvarı üzerinde bazı esnafa iki kişi olduğu belirlenen kadınlar...

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2016 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2016 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde esnaf, kendilerine tereyağ diye eritilmiş margarin satan kadınların bulunmasını istiyor.
Edinilen bilgiye göre, Cemalpaşa Mahallesi Kamil Kara Bulvarı üzerinde bazı esnafa iki kişi olduğu belirlenen kadınlar ellerinde 3 kiloluk bidonlar içerisinde kilosu 25 TL’den tereyağ sattı. Aynı cadde üzerinde pastane işleten tatlı ustası Mehmet Ağar, kadınlardan aldığı tereyağı tatlıda kullanmak isteyince, tereyağ diye aldığı yağın aslında eritilmiş margarin olduğunu tespit etti. Çevredeki komşu esnafın da kadınlardan aldığı tereyağı kontrol eden Mehmet Ağar, kadınların tüm esnafa tereyağ diye margarin sattığını belirledi. 20 yıllık tatlı ustası olduğunu ve ilk defa dolandırıldığını belirten Mehmet Ağar, “Margarin 1 lira tereyağ 25 lira. Bidonların üzerine sadece 100-200 gram tereyağ koymuşlar alt tarafına da margarini eritip koymuşlar. Ben bizi dolandıran bu kadınların bulunmasını istiyorum” şeklinde konuştu.
Tereyağ diye margarin satan kadınların iş yerine girişleri ve esnafa tereyağ diye margarin sattıkları görüntüler de bir iş yerinin kamerasına yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.