Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşleri Barıştırayım Derken Hayatından Oldu

İzmir’in Çiğli ilçesinde, bacanağı olan D.C. ile eşini barıştırmaya çalışan 42 yaşındaki Mütalip T., bacanağı D.C. tarafından silahla vurularak öldürüldü.Olay akşam saatlerinde Çiğli ilçesi 8715 Sokak’ta saat 19.30 sıralarında...

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2015 23:05
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2015 23:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eşleri Barıştırayım Derken Hayatından Oldu
İzmir’in Çiğli ilçesinde, bacanağı olan D.C. ile eşini barıştırmaya çalışan 42 yaşındaki Mütalip T., bacanağı D.C. tarafından silahla vurularak öldürüldü.
Olay akşam saatlerinde Çiğli ilçesi 8715 Sokak’ta saat 19.30 sıralarında gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, D.C. ile eşi arasında sorun olduğunu duyan Mütalip T., D.C. ile eşini barıştırmak için evlerine gitti. Burada bacanağı ile eşinin arasını yapmaya çalışan Mütalip T.’ye D.C., kendilerine karışmamasını söyledi. Tartışmanın büyümesi ile D.C. yanındaki silah ile Mütalip T.’ye üç el ateş etti. Olayı gören vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Mütalip T. sağlık ekiplerinin yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Mütalip T.’nin hayatını kaybettiğini duyan ailesi ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Olay yerinden kaçan bacanak D.C. ise polisin takibi sonrası Anadolu Caddesi üzerinde yakalandı. Ayrıca Mütalip T. ile bacanağı D.C. arasında herhangi bir husumetin olmadığı öğrenildi. Mütalip T.’nin cenazesi otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırırdı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.