Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’in ‘Recep Dayısı’nın Tedavisi Sürüyor

Eskişehir’de dengesini kaybederek Porsuk Çayı’na düşen ve şehirde ‘Recep Dayı’ olarak bilinen Recep Yıldız’ın yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.“Seviyorum” diye bağırarak kentin dört bir köşesinde...

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2016 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2016 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’in ‘Recep Dayısı’nın Tedavisi Sürüyor
Eskişehir’de dengesini kaybederek Porsuk Çayı’na düşen ve şehirde ‘Recep Dayı’ olarak bilinen Recep Yıldız’ın yoğun bakım servisinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.
“Seviyorum” diye bağırarak kentin dört bir köşesinde gezen “Recep Dayı” lakaplı 56 yaşındaki Recep Yıldız, dün gece yarısı Porsuk Bulvarı Köprübaşı mevkiinde Porsuk Çayı’na düşmüştü. Durumu gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve 112 Acil Servis ekiplerine haber vermişti. Olay yerine gelen ekipler tarafından el fenerleriyle arama çalışmaları başlatılmış, tespit edilince de bir itfaiye ekibi tarafından sudan çıkartılmıştı. Hareketsiz olarak sudan çıkartılan Recep Yıldız, 112 Acil Servis ambulansıyla kaldırıldığı Eskişehir Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınmıştı.
7’den 70’e herkesin sevgili olan Recep Yıldız’ın, Eskişehir Devlet Hastanesi Anestezi Yoğun Bakım Servisi’nde tedavisinin devam ettiği ve hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.