Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’deki “Bebek” Vahşetinin Kan Donduran Detayları

Eskişehir’de 17 yaşlarındaki 3 genç, mahallelerindeki arsada ısınmak için yaktıkları ateşi hızlandırmak için odun ararken, poşet içerisine konmuş yeni doğmuş bir bebek cesedi bulmuştu. Vahşetin bugün ortaya çıkan detaylarında, bebek...

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2015 12:39
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2015 12:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de 17 yaşlarındaki 3 genç, mahallelerindeki arsada ısınmak için yaktıkları ateşi hızlandırmak için odun ararken, poşet içerisine konmuş yeni doğmuş bir bebek cesedi bulmuştu. Vahşetin bugün ortaya çıkan detaylarında, bebek cesedinde 8 bıçak darbesi olduğu belirlendi.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz cuma akşamı 17 yaşlarındaki 3 genç, Aşağı Söğütönü Mahallesi 1590. Sokak’ta bulunan bir arsada ısınmak için yaktıkları ateşi hızlandırmak için çevrede odun ararken, etek, havlu ve yollukla sarılı halde poşet içerisine konmuş yeni doğmuş bir bebek cesedi bulmuştu. Erkek olduğu belirlenen bebek cesedi, polis ekiplerinin ve savcının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırılmıştı. Burada yapılan otopsisinde bebeğin cesedinde, 2’si boğazından olmak üzere 8 bıçak darbesi olduğu tespit edildi. Bebek cesedinin buradaki otopsinin ardından DNA ve kriminal inceleme için Ankara Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.
Polis ekiplerinin, olayla alakası olan kişi veya kişileri yakalamak için başlattığı çalışma ise sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.