Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de tutuklu polis sayısı 36’ya yükseldi

Eskişehir’de darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik başlatılan operasyon kapsamında tutuklanan polis sayısı 36’ya yükselirken, örgüt içerisinde imam olduğu değerlendirilen 2 infaz koruma memuru da tutuklandı.Başlatılan...

Haber Giriş Tarihi: 08.08.2016 00:14
Haber Güncellenme Tarihi: 08.08.2016 00:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de darbe girişiminin ardından FETÖ/PDY terör örgütüne yönelik başlatılan operasyon kapsamında tutuklanan polis sayısı 36’ya yükselirken, örgüt içerisinde imam olduğu değerlendirilen 2 infaz koruma memuru da tutuklandı.
Başlatılan operasyon kapsamında Eskişehir’de aralarında 3’üncü ve 4’üncü sınıf emniyet müdürlerinin de bulunduğu 88 emniyet mensubu daha önce adliyeye sevk edilerek 20’si hakkında tutuklama kararı çıkmıştı. Cumhuriyet Savcılığının itirazı üzerine geçtiğimiz Cumartesi günü adli kontrol şartıyla serbest bırakılan 16 şüpheli hakkında yakalama ve tutuklama kararı çıkarıldı. Aynı gün Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, düzenledikleri operasyonla şüphelileri tekrar yakaladı. Yakalanan şüphelilerin yarın adli mercilere sevk edildikten sonra cezaevine gönderileceği öğrenildi.
Örgüt içerisinde imam olan 2 infaz koruma memuruna tutuklama
Öte yandan, geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan operasyonlar neticesinde Eskişehir H Tipi Cezaevi’nde infaz koruma memuru olarak görev yapan ve örgüt içerisinde imam olabilecekleri değerlendirilen Burhanettin Şahbaz ve Rafet Karaca isimli şüpheliler, bugün çıkarıldıkları adli merciler tarafından tutuklandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.