Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Eskişehir-Kütahya karayolu üzerinde ‘U dönüşü’ yapmak isteyen kamyonete her iki yönden gelen otomobillerin çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2’si sürücü 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, 26 SE 644plakalı...

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2016 12:45
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2016 12:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir-Kütahya karayolu üzerinde ‘U dönüşü’ yapmak isteyen kamyonete her iki yönden gelen otomobillerin çarpması sonucu meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2’si sürücü 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, 26 SE 644plakalı kamyonet sürücüsü Zeki Ç., Eskişehir-Kütahya kara yolu üzerinden Eskişehir istikametine doğru seyir halinde iken ’U’ dönüşü yapmak istedi. Dönüş yapmak isteyen kamyoneti son anda fark ederek duramayan Nail S. yönetimindeki 26 VC 804 plakalı otomobil, kavşakta dönmek üzere olan kamyonete arkadan çarparak karşı istikamete geçti. Bu sırada Kütahya istikametinden gelen İdris E. idaresindeki 19 DE 595 plakalı otomobil de duramayarak kamyonete çarptı.
Kazayı gören vatandaşlar olayı polis ve 112 Acil Sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler, kazada yaralanan Nail S., Mürvet D., Mehmet E. ve Zeki Ç.’yi kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.
Hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, olayla alakalı tahkikat başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.