Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de Şüpheli Araç Paniği

Eskişehir’de polis ekiplerinin yaptığı uygulama noktasında durmayarak kaçan şüpheli araç, uzun süren kovalamaca sonucunda terk edilmiş ve çalışır vaziyette bulununca ekipler alarma geçti.Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Hatboyu-3...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2016 16:10
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2016 16:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de polis ekiplerinin yaptığı uygulama noktasında durmayarak kaçan şüpheli araç, uzun süren kovalamaca sonucunda terk edilmiş ve çalışır vaziyette bulununca ekipler alarma geçti.
Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Hatboyu-3 Caddesi üzerinde yapılan uygulama sırasında 26 VV 039 plakalı otomobil, ekiplerin ‘Dur’ ikazına uymayarak kaçmaya başladı. Ekiplerin plakayı anons geçmesi ile yapılan sorguda, otomobilin Ankara’nın Polatlı ilçesinden çalıntı olduğu ortaya çıktı. Kovalamaca sırasında ara sokaklarda izini kaybettiren otomobil, yaklaşık 1 saat sonra Eti Caddesi üzerinde camı açık ve çalışır vaziyette görüldü. Plakayı teyit eden polis ekiplerinin anonsu üzerine bahse konu adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde araştırma yapan Yunus ekipleri, otomobilin yakınlarında bulunan bir markette bulunan bir şahsın durumundan şüphelenerek, kimlik sorgulaması için yanına gitti. Şahsın birden koşmaya başlaması üzerine Yunus ekipleri kısa bir kovalamaca sonucu şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı.
Öte yandan, şüphelinin kullandığı otomobil için geniş güvenlik önlemleri alındı. Eti Caddesi üzerinde bulunan araçta, patlayıcı madde olma ihtimaline karşı caddenin geniş bir kısmı polis ekipleri tarafından araç ve yaya trafiğine kapatılarak, çevredeki araçlar, sahipleri aranarak uzaklaştırıldı. Uzman ekiplerin olay yerine gelerek yaptıkları incelemede içinde herhangi bir patlayıcı madde olmadığı tespit edilen araç çekici vasıtasıyla otoparka götürüldü.
Ekiplerin ‘Dur’ ikazına uymayarak kaçan C.K., sağlık kontrolünün ardından Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edilerek, olayla alakalı tahkikat başlatıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.