Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de Fetö/pyd Operasyonu

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ ve PYD terör örgütleri Eskişehir yapılanmalarına karşı açılan suç duyurusu kapsamında bazı gözaltılar yapıldı.Yapılan basın açıklamasında “Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından...

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 16:40
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 16:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı’nın FETÖ ve PYD terör örgütleri Eskişehir yapılanmalarına karşı açılan suç duyurusu kapsamında bazı gözaltılar yapıldı.
Yapılan basın açıklamasında “Cumhuriyet Başsavcılığımız tarafından FETÖ/PYD silahlı terör örgütünün Eskişehir ili yapılanması hakkında daha önceden açılan ve yürütülen soruşturma kapsamında, 23 Mart 2016 günü silahlı terör örgütüne üye olmak, bu örgüte bilerek ve isteyerek yardım etmek ve himmet toplamak suçlarından dolayı Eskişehir 1’nci Sulh Ceza Hakemliğince verilen karar doğrultusunda 7 şüphelinin ev ve iş yerlerinde Eskişehir Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince arama yapılmış ve bu şahıslar gözaltına alınmıştır. Bu soruşturma kapsamında ayrıca dört şüphelinin de KOM Şube Müdürlüğü görevlilerince şüpheli sıfatıyla ifadelerinin alınması için talimat vermiştir. Gizlilik kararı bulunan soruşturma kapsamında Eskişehir Emniyet Müdürlüğü görevlilerince şüphelilerin ifadelerinin alınma işlemleri devam etmekte olup gelişmeler hakkında gerektiğince ayrıca bilgi verilecektir” şeklinde bilgi verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.