Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ESKİŞEHİR’DE FECİ KAZA: 4 YARALI

Eskişehir’de kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 4 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen S.Y. (30) kontrolündeki...

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2015 21:52
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2015 21:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ESKİŞEHİR’DE FECİ KAZA: 4 YARALI
Eskişehir’de kırmızı ışık ihlali nedeniyle meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Arifiye Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilen S.Y. (30) kontrolündeki 26 B 9551 plakalı hafif ticari araç ile karşı yönden gelen 26 RC 496 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpışmanın etkisi savrulan otomobil, kırmızı ışıkta bekleyen diğer araçlara çarparak durabildi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine kısa sürede olay yerine gelen itfaiye, polis ve 112 ekipleri yaralılara ve araçlara kısa sürede müdahale etti. Olay yerine gelen 112 ekipleri yaralanan şahıslara yaptıkları ilk müdahalenin ardından kentteki çeşitli hastanelere kaldırdı.
Yaralı kazazedelerin 2’sinin durumunun ağır olduğu belirlenerek Eskişehir Osmangazi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldığı ve hayati tehlikelerinin bulunduğu öğrenildi. Hafif şekilde yaralanan S.Y.(30) ve H.B.(34) ise Eskişehir Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Öte yandan kazaya karışan 26 T 0156 plakalı otomobilde yolcu olarak bulunan H.B., olay anında kazada yaralanan şahıslara moral vererek ambulansa kadar eşlik etti. Ambulansların olay yerinden ayrılmasından sonra şoka giren H.B. de polislerin sakinleştirmesinin ardından olay yerine çağırılan başka bir ambulans ile hastaneye kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.