Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de darbe girişimi soruşturması

Eskişehir’de darbe girişimi soruşturması kapsamında 1 kaymakam, 1 ilçe müftüsü ve ilçe emniyet amiri tutuklanırken, 2 vali yardımcısı ise tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz...

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de darbe girişimi soruşturması kapsamında 1 kaymakam, 1 ilçe müftüsü ve ilçe emniyet amiri tutuklanırken, 2 vali yardımcısı ise tutuklama talebi ile mahkemeye sevk edildi.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından 15 Temmuz Darbe Girişimi Soruşturması kapsamında yürütülen çalışmalar sonrasında gözaltına alınan Çifteler Kaymakamı Süleyman Çelebi, Çiftler İlçe Emniyet Amiri, Mahmudiye İlçe Müftüsü ve Han ilçesinde görevli bir uzman çavuş işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Diğer yandan soruşturma kapsamında gözaltına alınan 2 vali yardımcısı ise savcılık tarafından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edildi.
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında rütbeli personelinde bulunduğu 94 emniyet çalışanı gözaltına alındı. Gözaltına alınan polislerin evlerinde arama çalışmaların sürdüğü öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.