Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de bıçaklı kavga: 3 yaralı

Eskişehir’de iki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşünce 3 kişi yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Eskibağlar mahallesinde sabah saatlerinde yolda yürüyen 3 arkadaş, tanımadıkları 3 kişi ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de bıçaklı kavga: 3 yaralı
Eskişehir’de iki grup arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüşünce 3 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Eskibağlar mahallesinde sabah saatlerinde yolda yürüyen 3 arkadaş, tanımadıkları 3 kişi ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu, şahıslardan biri üzerinde bulunan bıçak ile A.S.T. (17), M.D. (19) ve D.T.’yi (17) yaraladı. Yaralanan şahıslar olay yerinden koşarak kaçmaya başladı. A.S.T. ve D.T., Eskibağlar mahallesi Paydos sokakta bulunan bir apartmana sığınırken, M.D. ise Nazif Yörükcü sokak üzerinde bulunan bir fırına saklandı. Vatandaşların durumu 112 Acil Servis ekiplerine vermesi üzerine, yaralılar olay yerine gelen ambulanslar vasıtasıyla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.
Yaralı şahısların hayati tehlikesi bulunmazken, çevrede inceleme yapan polis ekipleri olayı gerçekleştirdiği iddia edilen 2 şüpheliyi gözaltına aldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.