Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de acı üstüne acı

Eskişehir, El Bab Operasyonunda şehit verdiği Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan’ı bugün daha toprağa vermeden ikinci bir şehit acısı yaşadı.Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı 9 köyde dün sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2016 16:55
Haber Güncellenme Tarihi: 25.11.2016 16:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eskişehir’de acı üstüne acı
Eskişehir, El Bab Operasyonunda şehit verdiği Piyade Uzman Çavuş Melih Özcan’ı bugün daha toprağa vermeden ikinci bir şehit acısı yaşadı.
Diyarbakır’ın Lice ilçesine bağlı 9 köyde dün sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte başlatılan hava destekli operasyonda, Eskişehirli Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil şehit oldu. Aslen Seyitgazi’nin Ayvalı mahallesinden olan şehidin ailesinin Gültepe mahallesinde ikamet ettiği belirtiliyor.
Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Arıyeşil’ın şehit olduğu “Bayrak-30 Jandarma Uzman Onbaşı Sabri Acem Operasyonu” ile ilgili Diyarbakır Valiliği’nden yapılan açıklamada, “Yapılan temas araması neticesinde, aralarında üst düzey teröristlerinin de bulunduğu 6’sı erkek, 1’i bayan olmak üzere toplam 7 bölücü terör örgütü mensubu ölü, 1 terörist ve 1 işbirlikçi sağ olarak teslim olmak üzere toplam 9 terörist/işbirlikçi silah ve teçhizatı ile birlikte etkisiz hale getirilmiştir” denilmişti.
Acılı haber, askeri erkan tarafından şehidin Gültepe mahallesi Dermaner sokakta yaşayan babası İsmail Hakkı ve annesi Hamide Arıyeşil’e evlerinde verildi. Şehit evlerinin yanı sıra çevrede yaşayan vatandaşlar da evlerini Türk bayrakları ile donatırken, fenalaşan şehit yakınlarına ise 112 Acil servis ekipleri müdahale etti.
32 Yaşında olan, evli ve 3 yaşında bir çocuk sahibi şehidin, yarın Reşadiye Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Seyitgazi’nin Ayvali köyünde toprağa verileceği belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.