Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eskişehir’de 155’e Atalay Filiz İhbarı Yağıyor

Ankara ve İstanbul’da 3 ayrı cinayetin faili olarak aranan Atalay Filiz’in Eskişehir’de gördüklerini iddia eden vatandaşlar 155’e ihbar yağdırıyor.Ankara’daki bir cinayet olayından aranırken İstanbul’da iki çocuk annesi tarih öğretmenini...

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2016 15:22
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2016 15:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara ve İstanbul’da 3 ayrı cinayetin faili olarak aranan Atalay Filiz’in Eskişehir’de gördüklerini iddia eden vatandaşlar 155’e ihbar yağdırıyor.
Ankara’daki bir cinayet olayından aranırken İstanbul’da iki çocuk annesi tarih öğretmenini öldürüp bavula koyarak attıktan sonra kayıplara karışan 3 cinayet olayının zanlısı Atalay Filiz için tüm Türkiye alarma geçti. Cinayetten sonra İzmir’de görüldüğüne dair güvenlik kameraları görüntüleri ortaya çıkan Filiz’in dün gece saatlerinde Eskişehir Otogarına geldiği ihbarı polisi alarma geçirdi. Ancak yapılan incelemelerde eşkalin tutmasına rağmen Filiz olmadığı anlaşıldı.
Yaklaşık bir hafta içerisinde 100’den fazla ihbar yapan Eskişehirliler, çoğunlukla Eskişehir Tren Garı ve alışveriş merkezleri yakınında 155’e Filiz’in görüldüğünü belirtti. Yapılan ihbarlarda, şüphelenilen şahıslarla ilgili verilen eşkallerin ortak noktasının açık renk pantolon ve lacivert gömlek olduğu öğrenildi.
Cinayet şüphelisi Atalay Filiz’in Eskişehir’de olduğuna dair herhangi bir istihbarat bilgisi olmazken, 155’e gelen ihbarlarda verilen adreslerde yapılan güvenlik kamerası çalışmalarında da böyle Atalay Filiz’e rastlanılmadığı belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.