Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Nişanlı Dayak İddialarını Yalanladı

Gördüğü şiddetten kurtulmak için balkondan balkona atlayan kadının iddialarına karşı eski nişanlısı, “İddialar kesinlikle doğru değildir. Asla şiddet uygulamadım. Büşra, sosyal medya üzerinden başkaları ile konuşmalarını görünce...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 19:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 19:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gördüğü şiddetten kurtulmak için balkondan balkona atlayan kadının iddialarına karşı eski nişanlısı, “İddialar kesinlikle doğru değildir. Asla şiddet uygulamadım. Büşra, sosyal medya üzerinden başkaları ile konuşmalarını görünce bunu yaptı. Konuşmaları farkettiğim için kendi kendine vurup balkona çıkıp bağırmaya başladı” dedi.
İddialara göre, eski nişanlısından gördüğü şiddetten kurtulmak için balkondan balkona atlayarak biranda gündeme oturan kadının iddialarına karşı eski nişanlısından cevap geldi. Şiddet iddialarını ret eden eski nişanlı Levent Keskin, “Bütün bu olayların sebebi onun para istemesi, benim de veremememdir” diye konuştu.
Kadına şiddet iddialarının hedefindeki isim Levent Keskin, “Büşra benim evli olduğumu öğrendiği için ayrılmak istediğini söylemiş. Evet, ben yurt dışında formalite gereği bir evlilik yaptım. Benim Büşra ile 11 aylık bir ilişkim var. Benim daha önce formalite bir evlilik yaptığımı ve önümüzdeki nisan ayında boşanacağımı hem kendisi hem de ailesi en başından beri biliyor. Asıl ben ilerleyen süreçte daha önce Büşra’nın 16 yaşlarındayken bir evlilik yaptığını, kocasını aldatırken kaynanasına yakalanınca boşandığını, daha sonra da dayısının oğlu ile evlenip boşandıktan sonra başkasıyla 4 yıl yaşadığını öğrendim. Ben onun 11 ay boyunca ev kirasını, faturalarını bütün giderlerini karşıladım. Bunu herkes biliyor” dedi.
Gasp edildiğini iddia ettiği telefonun zaten kendine ait olduğunu belirten Keskin, “Bir insan kendi malını gasp eder mi? Gasp ettiğimi iddia ettiği telefon benim üzerime kayıtlıdır. Faturası da buradadır. Şahıs zaten yakın çevresine benim için ‘Onu bitireceğim’ deyip duruyormuş. Onun içinde benimle sürekli uğraşıyor. Olay günü eve gittim. Kapıyı açtı. Yukarı çıktım. Telefonu istedim ondan. ‘Al telefonunu’ dedi ve telefonu verdi. O anda mesaj geldi. Açtım baktım bir arkadaşlık sitesinden mesaj geldi. mesajlar kısmına girdim. Bir sürü arkadaşlar yazıştığını gördüm. Sitedeki birine ‘Annemle babamı 5 ay önce trafik kazasında kaybettim. Kiraya çıkmak zorunda kaldım. Geçen gün işten ayrıldım. Kiramı ödeyemedim. Bana 700 TL verir misiniz. Tabi karşılığında ne yapmamı istersiniz’ diye mesaj yazmış. Whatsap üzerinden yine başkaları ile mesajlaşmış. Ben bunları görünce bunların ne olduğunu ne yapmaya çalıştığını sordum. "Ailen duysa ne diyeceksin" dedim. Birden ağlamaya başladı. Sakın onlara söyleme diyerek bilgisayarla kendisine vurmaya başladı. Balkona koşup kendini sallandırmaya başladı. Beni öldürecek diye bağırmaya başladı. Onu öldürecek insan gider mutfaktan bıçak alır, bir sopa alır öldürür. Balkona çıkmasına müsaade eder mi? Ben ona hiçbir şekilde vurmadım. Sadece mesaj gelince telefonu almak için elimi ısırdığında ben sadece ellerimi tuttuğu için dişimle anlından ittim” diye konuştu.
3 ay önce aralarında yaşanan tartışmanın video kaydını gösteren Keskin, “Şahıs o gün beni dövdün, seni şikayet edeceğim diye bağırıyordu. Bende yalan söyleme dövsem iz olurdu diyence bana, ‘Ben iz yaratırım’ diye cevap verdi. O gün poliste gelmişti. O benden sürekli para istiyor. Bütün bu olayların sebebi paradır. Ben savcılığa 87 sayfa delil verdim. Sosyal medya üzerinden başkaları ile yaptığı yazışmaları, konuşmalarını hepsini savcılığa verdim. Farklı isimlerde 5-10 tane sosyal medya adresi var. Benimle nişan yapıp gururumla oynadı. O sosyal medya hesaplarından benim bir yakınımla görüşseydi ben rezil olurdum. Ben kesinlikle iddia ettiği hiçbir şey yapmadım. Benim bugüne kadar herhangi bir suçtan poliste bir tane kaydım olmamıştır. Benim karakola dahi girmişliğim yoktur. Karakolu da bununla beraber tanıdım” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.