Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Kırkpınar hakemi cinayetinin zanlısı yakalandı

Irklareli’nin Babaeski İlçesi Büyükmandıra Beldesinde Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Pehlivan Kule Hakemi Ve Kırkpınar Eski Meydan Baş Hakem Yardımcılarından A.o.u İsimli Şahsi Öldüren F.i. İsimli Aranan Şüpheli Jandarma Ekipleri Tarafından Yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2016 13:11
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2016 13:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eski Kırkpınar hakemi cinayetinin zanlısı yakalandı
Kırklareli’nin Babaeski ilçesi Büyükmandıra beldesinde Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Pehlivan Kule Hakemi ve Kırkpınar eski Meydan Baş Hakem Yardımcılarından A.O.U.’nun katil zanlısı yakalandı.
Babaeski ilçesi Büyükmandıra beldesinde meydana gelen olayda F.İ., iddiaya göre eşi D.İ.’ye cep telefonundan tehdit ve taciz içerikli mesaj attığı gerekçesiyle A.O.U isimli şahsı tabanca ile kafasından yaralamıştı. Türkiye Güreş Federasyonu Yağlı Pehlivan Kule Hakemi ve Kırkpınar eski Meydan Baş Hakem Yardımcılarından olduğu öğrenilen A.O.U., kaldırıldığı Babaeski Devlet Hastanesi’nde hayatını kaybetmişti. Şüpheli F.İ. ise olay sonrası kaçmıştı. Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, düzenlenen operasyonla F.İ.’yi Lüleburgaz ilçesi Sarıcaali köyü kayınlarında suç aleti olduğu değerlendirilen tabanca ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.