Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Güvenlik Şube Müdürüne FETÖ gözaltısı

Afyonkarahisar’da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, eski İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü ile birlikte gözaltına alınan 5 polis adliyeye sevk edildi.Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz...

Haber Giriş Tarihi: 21.11.2016 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.11.2016 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Afyonkarahisar’da yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında, eski İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü ile birlikte gözaltına alınan 5 polis adliyeye sevk edildi.
Edinilen bilgilere göre, geçtiğimiz hafta Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) tarafından daha önceden açığa alınan ve bir kısmı meslekten ihraç edilen polislere yönelik operasyon yapılmıştı. Operasyon kapsamında aralarında eski İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürü A.İ.U.’nun da bulunduğu 6 polis gözaltına alınmıştı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan polislerin cep telefonlarında iddialara göre, FETÖ tarafından kullanılan Bylock isimli mesajlaşma programına rastlandığı öğrenildi. Gözaltına alınan eski polisler arasında bir kadının da bulunması dikkatlerden kaçmazken, şahısların plastik kelepçe ile de kelepçelendikleri gözlendi.
Adliyeye sevk edilen şahısların savcılık sorgusunun ardından gece geç saatlerde mahkemeye sevk edilmeleri bekleniyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.