Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Fenerbahçeli futbolcunun kızının öldüğü kavşağa trafik lambası konuldu

İzmir’in Bergama ilçesinde, eski Fenerbahçeli futbolcu Aygün Taşkıran’ın kızı Yaren Taşkıran ve arkadaşının trafik kazasında hayatını kaybettiği Çandarlı yol ayrımındaki kavşağa trafik lambası konuldu.Bergama ilçesinde, hemen...

Haber Giriş Tarihi: 23.11.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bergama ilçesinde, eski Fenerbahçeli futbolcu Aygün Taşkıran’ın kızı Yaren Taşkıran ve arkadaşının trafik kazasında hayatını kaybettiği Çandarlı yol ayrımındaki kavşağa trafik lambası konuldu.
Bergama ilçesinde, hemen hemen her gün kazaların meydana geldiği İzmir-Çanakkale kara yolu Çandarlı yol ayrımındaki kavşakla ilgili önemli bir karar alındı. Ölüm kavşağı adı verilen kavşağa, eski Fenerbahçeli futbolcu Aygün Taşkıran’ın kızı Yaren Taşkıran ve arkadaşı Batın Kokulu’nun hayatını kaybetmesinin ardından trafik lambaları konuldu. Sürekli ölümlü kazaların yaşandığı kavşağa yıllar sonra sinyalizasyon sisteminin yerleştirilmesi bazı vatandaşları memnun ederken, bazı vatandaşlarsa geç kalındığını söyledi.
Trafik lambalarının konulduğu kavşakta 15 Haziran 2016 meydana gelen kazada, eski Fenerbahçeli futbolcu Aygün Taşkıran’ın kızının da aralarında bulunduğu iki çocuk can vermiş, 4 kişi de yaralanmıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.