Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Belediye Başkanının Öldürdüğü Ortakları Toprağa Verilecek

İzmir’in Bayındır ilçesinde, eski Bayındır Belediye Başkanı M.K.’nın iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden öldürdüğü eski ortakları Güray Seven Bayındır’da, Salih Bal’ın da Elazığı’da toprağa verileceği öğrenildi.Öte...

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2016 11:52
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2016 11:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
İzmir’in Bayındır ilçesinde, eski Bayındır Belediye Başkanı M.K.’nın iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden öldürdüğü eski ortakları Güray Seven Bayındır’da, Salih Bal’ın da Elazığı’da toprağa verileceği öğrenildi.
Öte yandan yüksek tansiyonu olan zanlı M.K.’nın hastanede jandarma gözetiminde tedavisinin sürdüğü, tedavisinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.
Olay, dün öğle sıralarında, Bayındır Tokatbaşı mevkisinde bulunan çiçek serasında meydana geldi. Bayındır Belediyesi eski Başkanı M.K.’nın ofisinde buluşan eski ortaklar Hazar Plastik’in sahibi Salih Bal (34) ile Seven Çiçekçilik’in sahibi Güray Seven (41) arasında iddiaya göre alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile eski belediye başkanı M.K., belindeki silahı çıkararak Seven ve Bal’ı kurşun yağmuruna tutarak öldürdü. Sonra M.K., jandarmayı arayarak cinayet işlediğini söyleyip teslim oldu. İlçede yaşanan çifte cinayet, herkesi şok etti.
Gözaltına alındıktan sonra yüksek tansiyon nedeni ile zanlı eski belediye başkanı M.K., önce Tire Devlet Hastanesine ardından güvenlik nedeni ile Tire Devlet Hastanesine götürüldü. Jandarma gözetiminde hastanede tedavisi devam eden M.K.’nın tedavinin bitiminin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
ZANLI BELEDİYE BAŞKANI HASTANEDE
İzmir Adli Tıp Kurumunda otopsisi yapılan Salih Bal ile Güray Seven’in cenazeleri bugün sabah ailelerine teslim edildi. Salih Bal’ın cenazesi defnedilmek üzere memleketi Elazığ’a götürülürken, Güray Seven ikindi vakti Tuzcu Camisinde kılınacak cenaze namazından sonra Bayındır’da toprağa verilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.