Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski Arçelik Genel Müdürü İntihar Etti

BOLU (İHA) – Eski Arçelik A.Ş. Bolu Pişirici ve Isıtıcı Cihazlar İşletmesi Genel Direktörü Adnan Tüfekçi, dinlenme ofisinde ilaç içerek intihar etti. Tüfekçi’nin intihar etmeden önce, “Ölümümden kimse sorumlu değildir. Emekli olduktan...

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2015 15:05
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2015 15:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
BOLU (İHA) – Eski Arçelik A.Ş. Bolu Pişirici ve Isıtıcı Cihazlar İşletmesi Genel Direktörü Adnan Tüfekçi, dinlenme ofisinde ilaç içerek intihar etti. Tüfekçi’nin intihar etmeden önce, “Ölümümden kimse sorumlu değildir. Emekli olduktan sonra boşluğa düştüm” yazılı bir not bıraktığı ortaya çıktı.
Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz yıl Arçelik Bolu Pişirici Cihazlar İşletmesi Genel Direktörü iken emekliye ayrılan Adnan Tüfekçi, ailesiyle birlikte hayatını sürdürmeye başladı. Borazanlar Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan Beyaz Saray Apartmanı’nda kendisine dinlenme ofisi açan Tüfekçi, boş vakitlerinde burada zaman geçiriyordu. Dün yakınlarıyla görüşen Tüfekçi, kendisinin Mudurnu’ya gideceğini ve akşam eve gelmeyeceğini söyledi. Ofisine gelen Tüfekçi’den bir daha haber alınamadı. Sabah Adnan Tüfekçi’yi telefonla arayan eski Boluspor Kulüp Başkanı ve Bolu Belediyesi Başkan Vekili Necip Çarıkçı, cep telefonuna yanıt vermemesi üzerine Tüfekçi’nin evini aradı. Ev telefonundan da yanıt alamayan Çarıkçı, ofise çilingir çağırarak kapıyı açtırdı. İçeriye girince Adnan Tüfekçi’nin yerde cansız bedeniyle karşılaşan Çarıkçı ve anahtarcı hemen polise haber verdi.
Adnan Tüfekçi’nin acı haberini alan çok sayıda iş adamı, firma çalışanları ve yakınları hemen ofisine koştu. Kısa sürede olay yerine gelen Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri ve sağlık ekipleri, Tüfekçi’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Haberi alır almaz Beyaz Saray Apartmanı’na koşan Tüfekçi’nin eşi ve oğlu ise gözyaşlarına boğuldu.
Adnan Tüfekçi’nin, "Ölümümden kimse sorumlu değildir. Emekli olduktan sonra boşluğa düştüm" yazılı bir not bıraktığı ortaya çıktı. Yaklaşık iki saat süren incelemenin ardından Adnan Tüfekçi’nin cenazesi, otopsi için Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.
Olayla ilgili geniş çaplı inceleme sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.