Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşiyle tartıştı baz istasyonuna çıktı

ADANA (İHA) – Adana’da eşiyle tartıştıktan sonra bunalıma girip intihar etmek amacıyla baz istasyonuna tırmanan bir kişi, kardeşi tarafından ikna edilerek itfaiye merdiveniyle aşağıya indirildi.Olay, Seyhan ilçesindeki Mustafa Kemal Paşa...

Haber Giriş Tarihi: 25.08.2016 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 25.08.2016 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ADANA (İHA) – Adana’da eşiyle tartıştıktan sonra bunalıma girip intihar etmek amacıyla baz istasyonuna tırmanan bir kişi, kardeşi tarafından ikna edilerek itfaiye merdiveniyle aşağıya indirildi.
Olay, Seyhan ilçesindeki Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nın Zillidede Kavşağı’nda meydana geldi. İddiaya göre, eşiyle tartışan 2 çocuk babası Fikret Ç. bunalıma girdi. Fikret Ç. bu nedenle kavşaktaki yüksek baz istasyonuna tırmandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve polis ekipleri yönlendirildi. Yoldan geçen meraklı vatandaşlar zaman zaman araçlarından inerek, çevredeki vatandaşlar ise işyerlerinin camlarından bakarak intihar girişimini izledi.
Bu sırada Fikret Ç.’nin kardeşi Gökhan Ç. de bölgeye gelerek kardeşini ikna etmek için baz istasyonuna tırmandı. Yaklaşık bir saat boyunca kardeşini ikna etmeye çalışan Gökhan Ç., başarılı oldu. İtfaiye merdiveniyle aşağıya indirilen Fikret Ç. daha sonra bir hastaneye kaldırıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.