Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşini Yakan Koca, Evden Uzaklaştırma Cezası Almış

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 20 yıllık eşini uykusunda kaynar suyla haşlayan kocanın evden uzaklaştırma cezası aldığı ortaya çıktı.Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Ayten D. (42), 20 yıllık kocası Ahmet D. tarafından uykusunda kaynar suyla...

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2016 18:13
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2016 18:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eşini Yakan Koca, Evden Uzaklaştırma Cezası Almış
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde 20 yıllık eşini uykusunda kaynar suyla haşlayan kocanın evden uzaklaştırma cezası aldığı ortaya çıktı.
Kocaeli’nin İzmit ilçesinde Ayten D. (42), 20 yıllık kocası Ahmet D. tarafından uykusunda kaynar suyla haşlandı. Talihsiz kadın ağır yaralanarak tedavi altına alınırken, olayla ilgili detaylar da gün yüzüne çıktı.
EVDEN UZAKLAŞTIRMA CEZASI ALMIŞ
Zanlı Ahmet D’nin daha önce de eşine şiddet uyguladığı gerekçesi ile Kocaeli 3. Aile Mahkemesince evden uzaklaştırma kararı aldığı ve kadına koruma verildiği öğrenildi. Ancak uzaklaştırma cezası olmasına rağmen eve gelen Ahmet D. uykuda olan eşini çaydanlıkta kaynattığı suyla haşladı. Talihsiz kadın ise hemen soğuk suyun altına girerek yanıkların etkisini azaltmaya çalıştı. Olay sırasında çiftin çocuklarının evde olmadığı öğrenildi.
Öte yandan çiftin komşuları ise zanlı Ahmet D’nin olay yerinden kaçarken, ‘İyi oldu’ dediğini ileri sürdü. Olay yerinden kaçan zanlının ise daha sonra Asayiş Şubesi Cinayet Büro ekipleri tarafından gözaltına alındığı, ancak mahkeme tarafından serbest bırakıldığı ifade edildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.