Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşini Kaynar Su İle Yakan Kocaya Tutuklama Kararı

Kocaeli’nde eşini kaynar su ile yakan koca hakkında mahkeme tutuklama kararı çıkardı.Olay, geçtiğimiz günlerde İzmit ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, köftecide çalışan ve işten gelen 42 yaşındaki Ayten D,...

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2016 18:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2016 18:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eşini Kaynar Su İle Yakan Kocaya Tutuklama Kararı
Kocaeli’nde eşini kaynar su ile yakan koca hakkında mahkeme tutuklama kararı çıkardı.
Olay, geçtiğimiz günlerde İzmit ilçesi Yenişehir Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, köftecide çalışan ve işten gelen 42 yaşındaki Ayten D, uyumak için yatağına uzandı. Bu sırada alkollü olduğu ileri sürülen 20 yıllık eşi Ahmet D. (43), çaydanlıkta kaynattığı suyu kendisinden boşanmak isteyen karısının üstüne döktü. Yatağından fırlayan Ayten D. için çocukları olay yerine 112 ambulansı çağırdı. İlk tedavisi 112 ekipleri tarafından olay yerinde yapılan Ayten D. daha sonra Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Talihsiz kadın burada yapılan tedavisinin ardından Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi’ne sevk edildi.
Şüpheli Ahmet D. hakkında ise tutuklama kararı çıkartıldığı öğrenildi. Kararın, evden uzaklaştırması bulunan Ahmet D’nin bunu ihlal ettiği için alındığı ifade edildi. Polis eşini yakan Ahmet D.’yi arıyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.