Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşi tarafından terk edilen şahıs av tüfeğiyle intihar etti

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde, eşi tarafından terk edilen 3 çocuk babası şahıs, av tüfeği ile intihar etti.Olay, Eskipazar ilçesine bağlı Karaören köyünde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 3 çocuk babası Kadir Şen (36), Nisan ayında...

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2016 16:06
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2016 16:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Karabük’ün Eskipazar ilçesinde, eşi tarafından terk edilen 3 çocuk babası şahıs, av tüfeği ile intihar etti.
Olay, Eskipazar ilçesine bağlı Karaören köyünde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 3 çocuk babası Kadir Şen (36), Nisan ayında eşi tarafından terk edilince, çocukları ile bir başına kaldı. Yaklaşık 6 aydır 3 çocuğu ile birlikte yaşayan Şen, evini terk edip giden eşi ile telefonla görüştükten sonra evinde bulunan av tüfeğini şakağına dayayarak intihar etti. Bu sırada kardeşleri ile dışarıda olan büyük oğlu eve geldiğinde babasını kanlar içinde yerde yatar vaziyette buldu. Oğlunun haber vermesiyle olay yerine gelen 112 ambulansı ile Karabük Özel Medikar Hastanesi’ne kaldırılan Kadir Şen, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Vasiyet bırakmış
Olayla ilgili jandarma ekipleri evde yaptıkları inceleme sonrası, Kadir Şen tarafından içerisinde yaşadıkları olayların ve çevresine olan borçlarının yazıldığı bir not buldu. Şen’in, intiharının ardından bıraktığı notunda ise, çocuklarına iyi bakılmasını ve annelerine verilmeyerek amcalarına verilmesini de vasiyet ettiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.