Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşi tarafından boğulduğu iddia edilen 2 çocuk annesi toprağa verildi

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşayan ve eşi tarafından boğularak öldürüldüğü ileri sürülen iki çocuk annesi Merve Coşkun’un cenazesi Kocaeli’nin Gebze ilçesinde toprağa verildi.Gaziantep’in İslahiye ilçesi Akınyolu Mahallesinde...

Haber Giriş Tarihi: 03.11.2016 15:46
Haber Güncellenme Tarihi: 03.11.2016 15:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Gaziantep’in İslahiye ilçesinde yaşayan ve eşi tarafından boğularak öldürüldüğü ileri sürülen iki çocuk annesi Merve Coşkun’un cenazesi Kocaeli’nin Gebze ilçesinde toprağa verildi.
Gaziantep’in İslahiye ilçesi Akınyolu Mahallesinde yaşayan Merve Coşkun (20), iddiaya göre, yaklaşık 2 ay önce imam nikahlı eşi Mehmet K. ile tartışmış, tartışma sonucunda Mehmet K., eşinin boğazına sarılarak öldürmeye çalışmıştı. Olayın ardından öfkeli koca gözaltına alınmış, sorgusunun ardından sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti. Yaşanan olay sonrasında hastaneye kaldırılan Merve Coşkun 2 aylık yaşam savaşını kaybetti.
Eşi tarafından boğularak öldürülen ve 2 çocuk annesi olan Merve Coşkun’un cenaze namazı bugün Kocaeli’nin Gebze ilçesi Hürriyet Mahallesi’nde bulunan Hz. Ali Camii’nde kılındı. Cenaze namazı öncesinde açıklamalarda bulunan Merve Coşkun’un üvey annesi Cennet Coşkun, “Erkek tarafı bize şu an hiçbir şey söylemiyor. Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Oğlan başka, anne başka, baba başka şey söylüyor. Hiçbir şey açıklamıyorlar şu anda. Tehdit edildik. İki hafta ben orada kaldım. En ağır cezanın verilmesini istiyoruz. Biz çocukları erkeklere öldürsünler diye vermiyoruz. Kesinlikle tek başına yapılmış bir iş değil” dedi.
Olayın arkasında başkalarının olduğunu ileri süren Cennet Coşkun, “Kızımızın cüssesi büyük. Bir şey olduğu zaman ben ve ablasıyla birlikte gücümüz yetmiyordu. Bir kişinin gücü yetmezdi. Arkasında kesin birileri var. İlk olay olduğunda bize, ’intihar etti’ dediler. Biz gittik öğrendik, çocuk boğulmuş. Hastaneye başka türlü ifade veriyorlar. Sinir krizi geçirdi diyorlar. Sakinleştirici yapıldı o şekilde bu hale geldi diyorlar. Hiç kimse bir şey söylemiyor” şeklinde konuştu.
Merve Coşkun’un cansız bedeni kılınan cenaze namazının ardından Gebze Pelitli Mezarlığına defnedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.