Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşi Eve Dönmeyince 5. Kez İntihara Kalkıştı

Hatay’ın İskenderun ilçesinde kendisini terk eden eşinin eve dönmesini isteyen bir şahıs, bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Şahsın son 1 ayda 5 ayrı intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.Alınan bilgiye göre, eşinin...

Haber Giriş Tarihi: 19.04.2016 18:56
Haber Güncellenme Tarihi: 19.04.2016 18:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Hatay’ın İskenderun ilçesinde kendisini terk eden eşinin eve dönmesini isteyen bir şahıs, bir binanın çatısına çıkarak intihara kalkıştı. Şahsın son 1 ayda 5 ayrı intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.
Alınan bilgiye göre, eşinin kendisini terk ettiği Levent Y. (41), ikamet ettiği 5 katlı apartman dairesinin çatısına çıkarak intihar girişiminde bulundu. Şahsı binanın üstünde gören vatandaşlar durumu polis ve 112 sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa süre olay yerine emniyet güçleri ve sağlık görevlileri gelir iken şişme branda ile güvenlik önlemi alındı.
Elinde içki şişesiyle intihara kalkışan Levent Y., polisin ikna çabası ile intihardan vazgeçirildi. Levent Y., eşinin evine dönmemesi üzerine son bir ayda 5 ayrı intihar girişiminde bulunurken baba evini de ateşe verdiği öğrenildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.