Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eşi Cinayette Ölen Hamile Kadından Yürek Burkan Paylaşım

Bursa’da bir kişi, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen eski ortağını 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Ölen şahsın hamile eşi ise, sosyal medyadan yayınladığı veda paylaşımı ile yürekleri burktu.Olay, merkez Osmangazi ilçesi...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 11:45
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Eşi Cinayette Ölen Hamile Kadından Yürek Burkan Paylaşım
Bursa’da bir kişi, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen eski ortağını 3 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Ölen şahsın hamile eşi ise, sosyal medyadan yayınladığı veda paylaşımı ile yürekleri burktu.
Olay, merkez Osmangazi ilçesi Çırpan Mahallesi’nde dün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çırpan Mahallesi’nde iş yeri bulunan Levent B., aralarında husumet bulunan berber Kadir Alınca’nın (35), Darmstad Caddesi’nde bir oto kiralamacıya girdiğini gördü. Bu sırada Alınca’ya yetişen Levent B., şahsı bacağından, kolundan ve sırtından bıçakladı. 112 ekipleri tarafından Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Alınca yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden şahsın babası Özcan Alınca, oğlunun Levent B. ile daha önceden ortak iş yaptıklarını ve ayrıldıklarını söyledi. Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemenin ardından şahsın cesedi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Şüpheli Levent B. ise, polis tarafından gözaltına alındı.
EŞİNDEN YÜREK BURKAN PAYLAŞIM
Öte yandan cinayete kurban giden şahsın eşi 2 çocuk annesi Kader Alınca, sosyal medya da yaptığı paylaşımda yürekleri dağladı. Alınca, "Canımın içi beni bırakmadın, sen bırakamazsın. Doğacak çocuğumuza söz verdik. Sen ölmedin içimde yaşıyorsun. Ben senin öldüğüne inanamıyorum. Kızımız ve karnımdaki bebeğimiz için ben ayakta duracağım. Sen benim her şeyimsin. Şimdi senden bana kalan hatıraların var. Ama sen hep benimle olacaksın, söz verdik. Benim çocuklarımın babasısın. Ben yıkılmayacağım. Ben güçlü kadınım, senin sevdiğin kadın yıkılmaz. Senin çocuklarının annesi olarak ben senin emanetlerine bakmaktan onur duyuyorum. Hiç bir zaman pişmanlık yaşamadım, yaşamayacağım. Bana çok güzel bir armağanlar bıraktın. Doğacak oğlum bana teselli verecek. Babası gibi olacak. Seni sevmekten hiç bir an bile pişmanlık duymadım, duymayacağım da. Hep seveceğim. Allah’ın sevgili kuluymuşsun, seni hemen aldı benden. Sen bizi hiç bırakmayacaksın biliyorum. Söz verdik, bende seni bırakmayacağım. Doğacak olan bebeğimiz ve kızımız benim ayaklarımı sağlam bastıracak. Ben güçlü anneyim, senin güçlü sevdiğin kadınım. Allah mekanını cennet etsin" dedi.
Polisin, olayla alakalı tahkikatı sürüyor. Gözaltına alınan şüpheli ise sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilecek.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.