Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenyurt’ta park halindeki 4 araç kundaklandı

Esenyurt’ta park halindeki 4 araç kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı. Bir araçta maddi hasar meydana gelirken, diğer üç araç ise kullanılamaz hale geldi.Olay, geçtiğimiz gece, Esenyurt Talatpaşa Mahallesi, 1026’ncı sokak üzerinde...

Haber Giriş Tarihi: 06.07.2016 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.07.2016 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt’ta park halindeki 4 araç kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklandı. Bir araçta maddi hasar meydana gelirken, diğer üç araç ise kullanılamaz hale geldi.
Olay, geçtiğimiz gece, Esenyurt Talatpaşa Mahallesi, 1026’ncı sokak üzerinde meydana geldi. İddialara göre, gece saat 04.00 sıralarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler sokak üzerinde park halinde bulunan araçları benzin dökerek yaktı. Benzin dökülerek yakılan araçlar alev topuna döndü. Araçların yandığını gören sokak sakinleri ilk olarak kendi imkanlarıyla yanan otomobilleri söndürmeye çalıştı. Evden çektikleri hortum ve damacanalarla araçları söndürmeye çalışan vatandaşlar yetersiz kaldı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri yanan araçları söndürerek soğutma çalışması yaptı. Meydana gelen olayda 4 araçta maddi hasar oluştu. Polis olayla ilgili incelemelere devam ediyor.
“Bir önceki gece sokağın başındaki bankamatikleri yaktılar”
Aynı saldırının bir önceki gece sokağın başındaki bankamatiklere de yapıldığını belirten Hasan er, “Arefe günü yani bir gün önceden sokağın başındaki bankamatikleri yaktılar. Ve ertesi gün bayram gecesinde saat 04.00 sıralarında arabaları ateşe verdiler. Komşuların yardımıyla araçları söndürmeye çalıştık. İtfaiye geldi. Polise haber verdik. Polis meşaleyle tutuşturduğunu söyledi. Olay yeri inceleme kundaklama olduğunu söyledi. Benzin veya yanıcı bir madde döküldü. Zaten araçlarda da belli. Hepsi aynı noktadan yakılmış. 4 araçta hasar var” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.