Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenyurt’ta Güpegündüz Banka Soygunu

Esenyurt’ta bir banka şubesine sabah saatlerinde motosiklet kaskıyla gelen silahlı üç soyguncu , banka güvenliği etkisiz hale getirerek, vezneden 20 bin lira alarak kayıplara karıştı.Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde bulunan bir banka...

Haber Giriş Tarihi: 14.06.2016 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 14.06.2016 12:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt’ta bir banka şubesine sabah saatlerinde motosiklet kaskıyla gelen silahlı üç soyguncu , banka güvenliği etkisiz hale getirerek, vezneden 20 bin lira alarak kayıplara karıştı.
Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde bulunan bir banka şubesine bugün sabah saatlerinde motosiklet kaskıyla gelen silahlı üç soyguncu ilk önce güvenliği etkisiz hale getirdi. Daha sona bankada bulunan müşterilere yere yatmalarını söyleyen soyguncular vezneye yöneldi. Banka çalışanına silah doğrultan soyguncular, veznedara paraları poşete doldurmasını söyledi. Yaklaşık 20 bin lira alan soyguncular hızla olay yerinden uzaklaştı. Kısa sürede olay yerine gelen polis, soyguncuları yakalamak için çalışma başlattı. Öte yandan, soygun sırasında bankada bulunan bir müşteri, "Bize yere yatın dedi. Daha sonra paraları aldılar. Kimseye bir şey yapmadılar. Ama kafamızı kaldırmamazı söylediler" dedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.