Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenyurt’ta Bir Restorant Önüne SES Bombası Atıldı

Esenyurt’ta 5 katlı bir apartmanın zemin katında bulunan restorana kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ses bombası atıldı. Meydana gelen olayda ölen ya da yaralanan olmadı.Olay, 01.45 sıralarında Örnek Mahallesi Erzurum Kongre...

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2016 05:11
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2016 05:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt’ta 5 katlı bir apartmanın zemin katında bulunan restorana kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ses bombası atıldı. Meydana gelen olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
Olay, 01.45 sıralarında Örnek Mahallesi Erzurum Kongre Caddesi üzerinde 5 katlı bir apartmanın önünde meydana geldi. İddialara göre kimliği belirsiz kişi ya da kişiler binanın zemin katında bulunan kapalı restorana ses bombası attı. Büyük bir gürültüyle patlayan ses bombası mahalle sakinlerince paniğe neden oldu. Patlama sesini duyan vatandaşlar durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alarak restoran önünde delil incelemesi yaptı. Ekipler olayı gerçekleştiren kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Apartman sakini Mehmet Can; "Dışarıdayken bir patlama yaşandı. Fırından dumanlar yükselince fırında patlama olduğunu zannettik. Sonra geldik baktık buradan dumanlar yükseliyormuş." dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.