Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenyurt’ta 10 binler darbe girişimine tepki gösterdi

Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan 10 binlerce vatandaş, halkın iradesine ve demokrasiye karşı yapılan darbe girişimine tepki gösterdi. Vatandaşlara seslenen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Ülkemiz için, devletimiz, vatanımız...

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2016 21:24
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2016 21:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenyurt Cumhuriyet Meydanı’nda toplanan 10 binlerce vatandaş, halkın iradesine ve demokrasiye karşı yapılan darbe girişimine tepki gösterdi. Vatandaşlara seslenen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Ülkemiz için, devletimiz, vatanımız ve bayrağımız için alanlardaki meydanlardayız, hiç bir yere gitmiyoruz" dedi.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ilçede bulunan 10 binlerce vatandaşla birlikte darbe girişimine karşı birlikte tepki gösterdi.  Ellerinde Türk bayrağı ile slogan atan vatandaşlar Darbe girişimine karşı tek yürek oldu.  Öte yandan darbe girişimine karşı Yeşilköy’de bulunan Hava Harp Okulu’na gelerek burada askerlerle konuşan Başkan Necmi Kadıoğlu’nun bu videosu kısa sürede çok kişi tarafından izlendi.
"Üç beş çapulcuya bu ülkeyi bırakmayacağımızı 24 saatte gösterdiler"
Yapılan darbe girişimine karşı tek ses  tek yürek olunması gerektiğine vurgu yapan Başkan Kadıoğlu, "Pensilvaya’dan sizin ülkenizi sizin devletinizi sizin hükumetinizi, sizin seçtiğiniz Cumhurbaşkanını aşağıya alarak bu ülkeyi Amerika’ya peşkeş çekmek üzere ayağa kalktılar.ama toprakları toprak yapan üzerindeki kandır. Bu ülkenin evlatları üç beş çapulcuya ülkelerini bırakmayacaklarını 24 saatte gösterdiler, gösterdiniz. Ülkemiz için, devletimiz, vatanımız ve bayrağımız için alanlardaki meydanlardayız, hiç bir yere gitmiyoruz" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.