Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Esenler’de Yaşlı Kadının Hayatını Kaybettiği Olay Sonrasında Yaşananlar Güvenlik Kamerasında

Esenler’de beton dökümü sırasında yaşanan kazada, beton duvarın çökmesiyle yaşlı bir kadın ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Gülbahar Yaman (75) isimli vatandaşın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 09:59
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 09:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Esenler’de beton dökümü sırasında yaşanan kazada, beton duvarın çökmesiyle yaşlı bir kadın ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Gülbahar Yaman (75) isimli vatandaşın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olay sonrasında yaşanan panik ve yaşlı kadının ambulansa taşınması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.
Esenler, Turgut Reis Mahallesi, 442. Sokak üzerinde meydana gelen olay iddialara göre şöyle gelişti. Yapımı devam eden bir inşaatta beton harcın döküldüğü sırada bitişikte bulunan binanın duvarı yıkıldı. O esnada evin içerisinde bulunan Gülbahar Yaman isimli yaşlı kadın yıkılan duvarın altında kaldı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaşlı kadına ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Yapılan ilk müdahalenin ardından yaşlı kadın çevrede bulunan özel bir hastaneye kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan yaşlı kadın hayatını kaybetti.
OLAY SONRASINDA YAŞANAN PANİK VE YAŞLI KADININ AMBULANSA TAŞINMASI GÜVENLİK KAMERALARI TARAFINDAN GÖRÜNTÜLENDİ
Gülbahar Yaman (75) isimli vatandaşın hayatını kaybetmesiyle sonuçlanan olay sonrasında yaşanan panik ve yaşlı kadının ambulansa taşınması güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntüde, ağır yaralı olarak sıkıştığı yerden çıkarılan Gülbahar Yaman’ın vatandaşlar tarafından ambulansa taşındığı görüldü. İtfaiye ekiplerinin de olay yerine geldiği görülürken, çevredeki vatandaşların yaşadığı panik ise güvenlik kamerasına yansıdı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.