Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurum’daki Cinsel İstismar Davası

Erzurum’da kız çocuğuna cinsel istismar olayıyla ilgili soruşturmayı, Fetullah Gülen’in akrabalarının da karıştığı iddiasıyla kapattıkları öne sürülen polislerin tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.Erzurum’da 2007 yılında...

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2016 18:30
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2016 18:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurum’da kız çocuğuna cinsel istismar olayıyla ilgili soruşturmayı, Fetullah Gülen’in akrabalarının da karıştığı iddiasıyla kapattıkları öne sürülen polislerin tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.
Erzurum’da 2007 yılında şikayet üzerine ortaya çıkan "15 yaşındaki zihinsel engelli kız çocuğuna cinsel istismar olayı" ile ilgili soruşturmayı, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) lideri Fetullah Gülen’in kardeşi ve yeğeninin de şüpheliler arasında yer aldığı soruşturmayı kapattıkları iddia edilen ve Erzurum 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya tutuklu sanıklar emekli emniyet müdürü A.G., emniyet amiri C.Ç., şube müdürü F.B. ile avukatları katıldı.
Mahkeme heyeti, sanıkların savunmasının ardından kuvvetli suç şüphesini göz önünde bulundurarak tahliye istemlerini reddederek tutukluluk hallerinin devamına karar verdi. Bir sonraki duruşmanın tarihi 1 Temmuz 2016 olarak belirlendi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.