Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Erzurum’da teröristlerle çatışma: 1 uzman çavuş yaralı

Erzurum’un Karayazı ilçesi kırsalında, arazi arama taraması yapan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, bir uzman çavuş yaralandı.Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Çavuşgüllü beldesi kırsalında arazi...

Haber Giriş Tarihi: 24.10.2016 23:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.10.2016 23:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Erzurum’un Karayazı ilçesi kırsalında, arazi arama taraması yapan güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada, bir uzman çavuş yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde Çavuşgüllü beldesi kırsalında arazi arama taraması yapan jandarma özel harekat timleri ile bir grup PKK’lı terörist arasında sıcak temas sağlandı.
Çıkan çatışmada, teröristlerin açtığı ateş sonucu kol ve bacağına kurşun isabet eden uzman çavuş Hatay nüfusuna kayıtlı G.A. yaralandı. Teröristler ise güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine karanlıktan yararlanarak kaçtı.
Yaralı uzman çavuş askeri helikopterle Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi pistine getirildi. Burada hazır bekletilen ambulansa konulan yaralı uzman çavuş, Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesine kaldırılarak yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.
Öte yandan, kaçan teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için bölgede başlatılan operasyonun sürdüğü belirtildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.